Meer informatie over onze mogelijkheden tot repareren en keuren van gereedschappen en materialen

Keuren & Repareren

Veilig en goed functionerend gereedschap staat aan de basis van elke klus. Regelmatig je gereedschap laten keuren en/of repareren is dus een voorwaarde voor een veilige werkplek. Wij nemen deze zorg voor je uit handen en keuren alle elektrische (hand)gereedschappen, compressoren, waterpompen,verlengsnoeren, geïsoleerde gereedschappen, verplaatsbaar aluminium klimmateriaal en valbeveiliging.

Maar ook voor reparaties kan je bij ons terecht. Wij beschikken over een eigen reparatie-afdeling met specialisten die op één van onze vestigingen, of bij jou op locatie, reparaties kunnen uitvoeren. Handig en efficiënt zodat je jouw gereedschap en machines binnen enkele dagen weer in gebruik kan nemen. En mocht het product niet gerepareerd kunnen worden of aan vervanging toe zijn, dan zorgen we voor een passende offerte.

De voordelen op een rijtje:
• Snel, vakkundig en veilig
• Volgens NEN 3140 voor elektrisch gereedschap
• Volgens besluit draagbaar klimmateriaal NEN 2484
• Keuringsrapport & -sticker per machine
• Scherpe tarieven
• Voordeel bij meerdere machines
• Keuren & repareren van alle merken

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met onze afdeling keuren en repareren 071-3314029 of stuur een email naar rob@probinroelofarendsveen.nl

Bouwtechnische keuringen
Op de bouwplaats moet snel en efficiënt gewerkt kunnen worden, maar minstens zo belangrijk, ook veilig. Niet alleen vanuit het oogpunt van jouw verantwoordelijkheidsgevoel, het is gewoon wettelijk verplicht. CarpentierMooren voert al jaren bouwtechnische keuringen uit. Denk aan het checken van elektrische hulpmiddelen en het controleren van klimmaterialen en valbeveiliging.

Onze ervaren specialisten keuren de gehele bouwplaats volgens NEN 3140 en de VCA- en ISO-specificaties. Uiteraard volgens de laatste normen. Want voor ons gaat er niets boven de veiligheid van onze en jouw werknemers.