meer informatie over ons assortiment voor hoveniers

Het beste assortiment voor de tuin van je klanten.

Als hovenier wil je alleen het beste voor jouw klant. Voor een breed assortiment en ruime voorraadpositie in tuin- en houtproducten is CarpentierMooren Bouwplein de juiste keuze. Wij blijven ons assortiment ontwikkelen volgens de laatste trends en materialen. Hierdoor ben jij verzekerd van de mooiste en nieuwste producten. Bovendien bieden wij eigen merken zoals CarpGarant en Elements, A-merken met een interessant programma tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

CarpGarant
Onder de noemer CarpGarant vind je een uitgebalanceerd assortiment tuin- en houtproducten van hoge kwaliteit. Denk hierbij onder andere aan schuttingen en deuren in Vurenhout, Douglas en Bangkirai. Van klassiek tot modern, voor ieder wat wils. Maar ook metalen hekwerken en betonnen palen zijn onderdeel van ons assortiment. Uiteraard zijn wij ook het adres voor houten planken en palen van A-merk kwaliteit. En onze collectie houten tuinmeubilair en bloembakken maakt de inrichting van een tuin compleet.

Elements
Onder de noemer Elements vind je bij ons bovendien een groot en breed assortiment composiet. Hout-kunststof-composiet (in het Engels WPC) is een geperst materiaal bestaande uit hout en een thermoplastische kunststof (polymeer). Composiet is een milieu- en onderhoudsvriendelijk alternatief voor gewoon hout. Onze Elements collectie bestaat uit tuinschermen en vlonderplanken met een natuurlijke uitstraling. Composiet is met een normale houtbewerkingsmachine te bewerken en eenvouding te monteren. Kortom, een aantrekkelijke optie voor jou en jouw klanten.

Oeverbeschoeiing
Ook in prodcten voor oeverbeschoeiing zijn wij thuis, kijk voor meer informatie hier.

Voor meer informaite over al onze tuin- en houtproducten kun je uiteraard contact opnemen met onze vestigingen.