Sakol Nederland
Bouwplein CarpentierMooren » Over ons » Sakol Nederland

Sakol Nederland

Sakol: een krachtig inkoopcollectief

CarpentierMooren is aangesloten bij Sakol Nederland, een unieke samenwerking in de hout- en bouwbranche. Bij Sakol is het totaal meer dan de som der delen, waardoor u profiteert van schaalvoordeel en flexibiliteit.

Al meer dan dertig jaar vormt Sakol een imponerende krachtenbundeling van zelfstandige, regionale handelaren in hout- en bouwproducten. Sakol heeft een geweldig gevoel voor de praktijk van de bouw, is zeer ondernemersgericht en opereert krachtig als collectief. De kracht van Sakol heeft zich ruimschoots bewezen: de deelnemende bedrijven slagen er steeds weer in het verschil te maken met een naadloze aansluiting op uw routine en een uiterst scherp aanbod. Kijk op Sakol.nl voor meer informatie.

Private Labels

De private labels van Sakol zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van marktonderzoek en productontwikkeling. Door intensieve samenwerking met geselecteerde producenten zijn kwalitatief hoogstaande producten ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Producten die door de markt hoog worden aangeslagen en gewaardeerd.