Neem contact op met een van onze adviseurs

Zij geven u meer informatie over onze producten en diensten en hoe deze best in te zetten voor uw eigen bouwproject.

T: 088 - 22 77 100

Lees meer

Architectenshowroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer voor méér inspiratie!

  • gevelstenen en panelen
  • dakpannen
  • binnen- en buitendeuren
  • vloeren
  • kozijnen
  • (maatwerk) garderobekasten
  • meubelen & woonaccessoires

Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer

Telefoon 0297 380610

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur

U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor persoonlijke begeleiding en advies.

Lees meer
Bouwplein Carpentier Mooren » Nieuws » Nieuw! Eclisse schuifdeursysteem

Nieuw! Eclisse schuifdeursysteem

Eclisse ontwerpt en produceert schuifdeursystemen voor deuren en ramen, met betrekking tot elektrische accessoires en automatiseringen.
Vergeleken met conventionele draaideuren, bieden in de wanfd schuivende deuren voordelen in elke leefruimte. In de wand schuivende deuren eisen geen leefruimte op, de wanden heeft u immers toch al. Dus of u nu een nieuwbouw- of een renovatiewoning ontwerpt: Dit is een kwestie van slim gebruik maken van van de laatste ontwikkelingen op het gebied van binnendeuren. Eclisse produceert uitsluitend de cassette, daardoor bent u geheel vrij in keuze van uw deur: modern, klassiek, hout of hardglas. 

CarpentierMooren Bouwplein heeft 2 modellen schuifdeurkozijnen voor een enkele deur op voorraad, Unico en Syntesis. Unico heeft een afwerkpakket en verschillende opties. Syntesis is zonder stalen- of houten deurposten. U kunt voor Unico kiezen uit de maten: 93x211,5 cm, 88x231,5 cm en 93x231,5 cm en voor Syntesis 91,5x231,5 cm. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick van der Jagt: p.vanderjagt@carpentiermooren.nl. Of vraag telefonisch een van onze verkoopadviseurs om advies: 0297 380610