Aalsmeer

Team Bouwplein!

Pas jij in ons team?

Bij ons vind je alles onder één dak!

  • Bouwmaterialen voor ruw- en afbouw
  • Hout- en plaatmaterialen
  • Deuren en kozijnen
  • Dak- en gevelbekleding
  • IJzerwaren en gereedschappen
  • Tuinhout

Telefoon:

Aalsmeer: 0297 - 380610
Roelofarendsveen: 071 - 3312888
Wormerveer: 075 - 6281760

E-mail verkoop:

aalsmeer@carpentiermooren.nl,
roelofarendsveen@carpentiermooren.nl,
wormerveer@carpentiermooren.nl

Openingstijden (Aalsmeer):
maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur
zaterdag 8.00 - 12.00 uur

Bouwplein Carpentier Mooren » Nieuws » Update: Bij CarpentierMooren Bouwplein zit u goed!

Update: Bij CarpentierMooren Bouwplein zit u goed!

Update week 3: de zomeractie is ten einde. Wij bedanken alle enthousiaste deelnemers voor de reacties op deze actie. De laatste Fatboy Lamzac is gewonnen door Linda Elstgeest! Van harte gefeliciteerd! Je cadeau ligt voor je klaar. Heel veel relaxte uurtjes gewenst namens alle medewerkers van CarpentierMooren!

 ________

Update week 2: wij bedanken alle enthousiaste deelnemers voor de reacties op onze Facebook actie. De winnaar van de tweede Fatboy Lamzac is Robert Sieders van Sieders Deurenmontage uit Roelofarendsveen! Van harte gefeliciteerd!! De Fatboy Lamzac ligt voor je klaar. Wil je nog een keer kans maken op een Lamzac? - We geven er nog een weg dus houd onze Facebook pagina goed in de gaten!

________

Update week 1: Wij bedanken alle enthousiaste deelnemers voor het delen en liken van onze zomeractie. De winnaar van deze eerste like & deel actie is Sebastiaan Schellingerhout. Van harte gefeliciteerd!! Voor wie nog een keer kans wil maken op een Lamzac - houd onze Facebook pagina goed in de gaten!
________

Het is zomer! Het moment om te ontspannen. Bij CarpentierMooren Bouwplein zit u goed deze zomer, en de rest van het jaar, dankzij een optimaal assortiment, voorraad en levering. Gecombineerd met onze service en dienstverlening behaalt u altijd het beste resultaat!

Leunt u dus gerust achterover. Dit gaat deze zomer nog beter in een Lamzac, de trend van dit seizoen. De Lamzac is een loungeluchtkussen, dat heel eenvoudig mee te nemen en op te blazen is. Zo kunt u in uw tuin, op het strand, in het park of op vakantie, optimaal ontspannen.

Wilt u deze zomer loungen in uw eigen Lamzac? Ga dan snel naar onze Facebook-pagina: Bouwplein CarpentierMooren B.V. en ontdek hoe u kans maakt op een exemplaar. De komende drie weken geven wij elke week een Lamzac cadeau. Iedereen kan mee doen.

Wij wensen u alvast een mooie zomer en een fijne vakantie toe!

* Actievoorwaarden: Gewonnen prijzen kunnen niet worden ingeruild voor contanten. Door deel te nemen aan de actie geeft u toestemming om ingezonden foto's voor commerciële doeleinden te gebruiken. Over de uitslag van de actie kan niet gecorrespondeerd worden.