Bouwplein CarpentierMooren » Nieuws

Nieuws

Nieuwe actiefolder!

02 jun 2020

Onze nieuwe actiefolder met als thema 'Alles dak en gevel' is beschikbaar. Verkrijgbaar op onze vestigingen of bekijk alle aanbiedingen online. Ga naar: actiefolder.

Lees meer


Maatregelen Coronavirus

16 mar 2020

Ook wij als CarpentierMooren Groep volgen de situatie inzake het Coronavirus. Om uw gezondheid en die van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij de volgende maatregelen:

Lees meer


Festool event uitgesteld

09 mar 2020

**Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus kan ons Festool event op 23 april helaas niet doorgaan. Wij verplaatsen dit naar een later moment. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen je snel weer te verwelkomen.**

Lees meer


Bouw.coach maart 2020

05 mar 2020

De Bouw.coach is een uitgave van de Sakol groep met het laatste nieuws binnen de bouwsector en de belangrijkste ontwikkelingen uitgelicht.

Lees meer


CarpGarant tuinhoutgids 2020

18 feb 2020

De CarpGarant tuinhoutgids 2020 is beschikbaar! CarpGarant is onze ruime collectie kwalitatieve tuinhoutproducten. Van schermen tot overkappingen, ontdek nu ons nieuwste assortiment. Ga naar tuinhoutgids.

Lees meer


Introductie actie: Combiforte Floor

04 feb 2020

Maak kennis met Combiforte Floor, dé stabiele krachtpatser! Deze 9-laags underlayment plaat is onderscheidend vlak, licht en sterk.
Profiteer t/m eind maart 2020 van onze voordelige introductie actie.

Lees meer


Vacatures

30 jan 2020

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder!

Lees meer


Nieuw in ons assortiment: ThermoGarant®

08 aug 2019

Maak kennis met ThermoGarant®: het ideale hout voor tuin, terras en gevel. ThermoGarant staat voor thermisch gemodificeerd hout. Een natuurlijke behandeling die het hout extreem duurzaam maakt.

Lees meer


FSC® & PEFC™ certificering voor Flink Projecten BV

25 jun 2019

Op zoek naar een partner voor projectmontage? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn, samen met onze partner Flink Projecten BV. Vanaf heden is Flink bovendien FSC® en PEFC™ gecertificeerd.

Lees meer


Gewijzigde openingstijden Probin Aalsmeer

24 jun 2019

Vanaf maandag 1 juli wijzigen de openingstijden van Probin Aalsmeer:
maandag t/m vrijdag: 7.00 - 17.00 uur
zaterdag: 8.00 - 13.00 uur

Lees meer