Bouwplein CarpentierMooren » Nieuws

Nieuws

Nieuwe actiefolder!

04 mar 2019

Onze nieuwe actiefolder met als thema 'Alles voor de complete tuin' is beschikbaar. Verkrijgbaar op onze vestigingen of bekijk alle aanbiedingen online. Ga naar: actiefolder.

Lees meer


FSC® & PEFC™ certificering voor Flink Projecten BV

14 feb 2019

Op zoek naar een partner voor projectmontage? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn, samen met onze partner Flink Projecten BV. Vanaf heden is Flink bovendien FSC® en PEFC™ gecertificeerd.

Lees meer


CarpGarant tuinhoutgids 2019

07 feb 2019

De CarpGarant tuinhoutgids 2019 is beschikbaar! CarpGarant is onze ruime collectie kwalitatieve tuinhoutproducten. Van schermen tot overkappingen, ontdek nu ons nieuwste assortiment. Ga naar tuinhoutgids.

Lees meer


Vacatures

01 feb 2019

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder!

Lees meer


Nieuw: projectmontage

08 dec 2017

Maak kennis met een nieuwe dienst van Bouwplein: projectmontage. Hierbij zorgen wij dat de door ons geleverde materialen, zoals gevelbekleding, ook vakkundig gemonteerd worden. Inzetbaar voor uw grote en middelgrote projecten.

Lees meer


STENI gevelplaten

01 dec 2017

Bouwplein is uw gevelspecialist met een uitgebreid assortiment, bijbehorende kennis en montagemogelijkheden. Nieuw in ons assortiment zijn de unieke gevelplaten van STENI.

Lees meer


CarpGarant website

18 mei 2017

Bekijk ons assortiment CarpGarant tuinhout voortaan ook op de geheel vernieuwde website www.carpgarant.nl! Vol met inspiratie en informatie om u een nog beter beeld te geven van onze veelzijdige collectie.

Lees meer


Tuinhout

12 jan 2017

Wist u dat u als hovenier of waterwerker bij ons ook aan het juiste adres bent? Wij hebben een ruim assortiment tuin-, hout- en beschoeiingsproducten voor de professional.

Lees meer


Subsidie energiebesparende maatregelen

01 nov 2016

Vanaf 15-09-2016 kunt als u eigenaar van een woning subsidie krijgen voor het isoleren van het dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat u tenminste 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

Lees meer


Nieuw! Eclisse schuifdeursysteem

26 jul 2016

Eclisse ontwerpt en produceert schuifdeursystemen voor deuren en ramen, met betrekking tot elektrische accessoires en automatiseringen. Wij bieden nu twee modelllen, Unico en Syntesis, uit voorraad.

Lees meer