Bouwplein CarpentierMooren » Nieuws

Nieuws

CarpGarant tuinhoutgids 2018

08 feb 2018

De CarpGarant tuinhoutgids 2018 is beschikbaar! CarpGarant is onze ruime collectie kwalitatieve tuinhoutproducten. Van schermen tot overkappingen, ontdek nu ons nieuwste assortiment. Ga naar tuinhoutgids.

Lees meer


Nieuw: projectmontage

08 dec 2017

Maak kennis met een nieuwe dienst van Bouwplein: projectmontage. Hierbij zorgen wij dat de door ons geleverde materialen, zoals gevelbekleding, ook vakkundig gemonteerd worden. Inzetbaar voor uw grote en middelgrote projecten.

Lees meer


STENI gevelplaten

01 dec 2017

Bouwplein is uw gevelspecialist met een uitgebreid assortiment, bijbehorende kennis en montagemogelijkheden. Nieuw in ons assortiment zijn de unieke gevelplaten van STENI.

Lees meer


Bouw.coach oktober

24 okt 2017

De Bouw.coach is een uitgave van de Sakol groep met het laatste nieuws binnen de bouwsector en de belangrijkste ontwikkelingen uitgelicht.

Lees meer


Vacatures

19 okt 2017

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Op dit moment zijn wij op zoek naar een hulpkracht voor onze ijzerwaren winkel in aalsmeer en een Junior medewerker binnendienst Probin Aalsmeer. Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder!

Lees meer


Nieuwe eisen rolsteigers vanaf 1 januari 2018

21 jul 2017

Per 1 januari 2018 gelden nieuwe regels voor de opbouw van een rolsteiger. Vanaf die datum is het verplicht om altijd rondom een leuning te hebben bij betreding van een platform.
 

Lees meer


CarpGarant website

18 mei 2017

Bekijk ons assortiment CarpGarant tuinhout voortaan ook op de geheel vernieuwde website www.carpgarant.nl! Vol met inspiratie en informatie om u een nog beter beeld te geven van onze veelzijdige collectie.

Lees meer


Roto dakvensters; nieuw in ons assortiment

14 feb 2017

Naast Roto vlizotrappen hebben wij nu ook Roto dakvensters in ons assortiment. De RotoQ4 dakvensters onderscheiden zich door montagevriendelijkheid dankzij een uniek clicksysteem.

Lees meer


Tuinhout

12 jan 2017

Wist u dat u als hovenier of waterwerker bij ons ook aan het juiste adres bent? Wij hebben een ruim assortiment tuin-, hout- en beschoeiingsproducten voor de professional.

Lees meer


Subsidie energiebesparende maatregelen

01 nov 2016

Vanaf 15-09-2016 kunt als u eigenaar van een woning subsidie krijgen voor het isoleren van het dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat u tenminste 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

Lees meer