Info

Keukens- en wonen


Showroom

Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer

Telefoon: 0297 - 383 280
E-mail: info@carpentierwonen.nl
Web: www.carpentier.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij 9.00 – 17.30 uur
za 10.00 – 17.00 uur

U kunt ook een afspraak maken buiten onze openingstijden.

Lees meer
0297 - 383 280

Rober van Duijn

Manager Carpentier keukens & wonen

“Je kan niet anders, dan met veel passie en plezier werken in dit vak.

Wij werken met zulke mooie materialen en mogen mensen echt helpen. Dat
geeft zoveel positieve energie!”

0297 - 383 280

Irene Kieft

Interieuradviseur

Bij Carpentier Keukens & Wonen is het mogelijk om geadviseerd te worden door een professionele interieuradviseur. Het is onze missie om een passende inrichting te vinden. Mooie bijkomstigheid: bij Carpentier Keukens & Wonen is interieuradvies altijd zonder verplichtingen en geheel gratis!

Aan een interieuradviseur kunt u alle mogelijke vragen stellen:
- Staan deze kleuren of stijlen bij elkaar?
- Hoe kan ik het meest efficiënt een kleine ruimte inrichten?

Tip: schrijf uw vragen voorafgaand aan uw bezoek aan onze showroom op en neem foto’s mee!

Thema: wonen
Bouwplein Carpentier Mooren » Coverstory's » Thema: wonen

Thema: wonen

Als de bouw af is, begint het allerleukste: de afbouw en de inrichting van de woning. Ook hiervoor zijn u en uw klanten bij CarpentierMooren aan het juiste adres. Naast een uitgebreid assortiment hout- en bouwmaterialen, hebben wij ook een ruim aanbod woonproducten onder de noemer Carpentier Keukens & Wonen. Ontdek het gemak van alles onder een dak!

Betaalbare luxe
Wij begeleiden met het omzetten van een woning in een thuis. Met de geschikte meubels, verlichting en accessoires. Maar ook vloeren en deuren zijn onderdeel van ons assortiment. Ons uitgebreide aanbod bevat woonartikelen van betaalbare luxe voor elk budget:

  • Meubels: Carpentier Maatwerk, Keijser & Co, Moroso, Sur&Plus, Gervasoni, Harvink, Diesel living, Rimadesio, Mater, Dutchbone, KFF, Zuiver
  • Accessoires: Polls Potten, PTMD, Duran, its about RoMi (verlichting), Kymo, Jooh, Cobra Art, AAI Made with Love
  • Deuren: Weekamp, Strakk-Houtz, Skantrae, Moox, Svedex, Rimadesio, Formani, Olivari
  • Kasten: Stijlkasten, Carpentier Maatwerk, Rimadesio
  • Vloeren: Tegels (VT Wonen, Casamood, Living Ceramics, Floorgres, Imoker, Jos Haag tegels, Keope, Ragno, Unika, Marazzi, Ceramica Magica Beton, VIVA Ceramica, ABK) Hout (AvanceFloors, Chapel, Solidfloor) Gietvloer, Laminaat (CleanFloor), PVC (Flexxfloors)
  • Bedden: Auping

Professionele begeleiding en interieuradvies op maat
Wij kunnen uw klant helpen om binnen de afspraken van uw project keuzes te maken over de materialen voor de afbouw. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vloeren. Passend bij het budget van uw project kunnen wij een geschikte collectie vloeren aan uw klanten aanbieden. Vervolgens verzorgen wij het leggen van de vloeren en de nazorg, zodat u hier geen omkijken aan heeft.  

Wanneer uw klant vragen heeft over de inrichting, is het bovendien mogelijk om advies te krijgen van onze professionele interieuradviseur. Voor ondersteuning bij het combineren van kleuren of stijlen bij elkaar, of hoe een ruimte het meest efficiënt in te richten valt. Desgewenst kunnen we dit interieuradvies ook aanbieden voor uw projecten. Als extra service van u naar uw klanten toe.

Totaalconcept
Heel belangrijk bij een nieuw interieur is het geheel van de woning. Een inrichting of vloer moet perfect passen bij de rest van het huis. In ons advies houden wij hier rekening mee. En door ons uitgebreide aanbod kunnen we desgewenst een totaalconcept neerzetten. Dit bespaart uw klanten een hoop tijd en geeft de zekerheid dat het totaalplaatje klopt.

Maatwerk
Wanneer specifieke wensen betreffende meubels of kasten niet in ons productaanbod terug te vinden zijn, bieden wij de oplossing in de vorm van Carpentier maatwerk. Dit is ons originele eigen merk. In opdracht maakt onze meubelmaker een ontwerp waarbij de beste materialen worden gebruikt.

Meer coverstories bekijkt u hier.