Logo van Aluply light

AluPly Light® is een lichtgewicht infreesbare deurplaat. Deze deuren kenmerken zich door hun stabiliteit en het lage gewicht. De platen zijn bij uitstek geschikt voor binnen- en buitendeuren. Door toepassing van een harde XPS-schuim in combinatie met een aluminium damp remmende stabilisatie worden lichtgewicht vormvaste deuren geproduceerd. Het is een Europees kwaliteitsproduct voorzien van een SKH en KOMO-certifi cering BRL-1705. 

 Logo van Verfplex

Verfplex® is een exterieur verlijmde multiplex- plaat opgebouwd uit duurzame hardhouten fineren en voorzien van een hoge kwaliteit grondverf. Daar waar andere typen multiplex specifiek voor buiten of binnen timmerwerk bedoeld zijn, is Verfplex® ook geschikt voor beschut buitengebruik. Verfplex® onderscheidt zich door zijn uitstekende constructieve eigenschappen van de gangbare interieur multiplex platen. In combinatie met een toch al gunstige prijsstelling is Verfplex® vaak een beter alternatief. 

 Logo van Quickplex

QuickPlex® is een Okoumé multiplex met een unieke gladde witte grondverfl aag. QuickPlex® is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. De uiterst gladde grondverflaag garandeert een mooi en strak eindresultaat waarbij de onderliggende fineerlaag vrijwel onzichtbaar wordt. Door een optimale verfhechting ontstaat er een duurzaam schilderresultaat. QuickPlex® is een multifunctioneel inzetbaar kwaliteitsproduct dat gunstig geprijsd is ten opzichte van de duurdere garantieplaten. 

 Logo van Aluly Massief

AluPly Massief is een zeer stabiele multiplex plaat. De deurplaat is opgebouwd uit 21 duurzame Okoumé fineren en 2 dampremmende aluminium lagen die bijdragen aan extra stabiliteit. AluPly Massief is bij uitstek geschikt voor het maken van binnen- en buitendeuren. Het maken van een glasopening of brievenbussleuf kan eenvoudig worden uitgevoerd. Het is een Europees kwaliteits product voorzien van een SKH en KOMO-certificering BRL-1705.

 Logo van StarPlex

StarPlex® is een uit door-en-door duurzame fineren opgebouwd multiplex. Het dekfineer is volledig gesloten een roodbruin van kleur. Het product is met name bedoeld voor interieur (af)timmerwerk. Door de watervaste verlijming is StarPlex® ook in licht vochtige omstandigheden te gebruiken. Door zijn universele gebruik en constante kwaliteit heeft StarPlex® inmiddels een succesvolle positie weten te verwerven in ons assortiment.

 Logo van QuickFloor

QuickFloor® is een uiterst vlakke en stabiele plaat opgebouwd uit duurzame Frans Grenen fineren. In combinatie met de goede pasvorm van de veer en groef verbinding laat QuickFloor® zich gemakkelijk en snel verwerken. In de loop van de jaren heeft deze dak- en vloerplaat zijn plaats op de Nederlandse markt bewezen. In nauwe samenwerking met de producent is het product steeds verder aan de wensen van onze klanten aangepast. Om het kwaliteitsvoordeel met andere platen te verduidelijken, heeft het de naam QuickFloor® gekregen. Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding in constructietriplex!

 Logo van InterPrime

InterPrime® is een door-en-door populieren multiplex met goed gesloten dekfineren. Aan beide zijden voorzien van een hoge kwaliteit grondverf op waterbasis. Met een dikte van minimaal 80 Mμ grondlaag zijn de platen direct af te werken in iedere gewenste kleur. Het voordeel van het gebruik van Populieren binnenlagen is dat de plaat aanzienlijk lichter van gewicht is dan vergelijkbare binnenplaten. Interprime is uitsluitend geschikt voor binnenwerk.  Logo van GrandPlex

GrandPlex® is een watervast verlijmd door- en-door Okoumé multiplex van hoge kwaliteit en bovendien voorzien van het FSC-keurmerk. Dit maakt GrandPlex® praktisch geschikt voor iedere toepassing. Met inachtneming van de verwerkings- voorschriften is GrandPlex® een goede keuze voor duurzame buitenapplicaties zoals boeidelen en gevelpanelen. Uiteraard is GrandPlex® óók zeer geschikt voor hoogwaardige interieurtoepassingen.Logo van PrimePlex

PrimePlex® is al jaren ongeëvenaard als de beste multiplex gevelplaat. Het is een hoogwaardige door- en-door Okoumé multiplex voorzien van een unieke, direct overschilderbare toplaag. Door de speciale toplaag heeft de plaat een glad oppervlak waarbij de onderliggende fineerlaag vrijwel onzichtbaar wordt. In combinatie met een optimale verfhechting ontstaat er een strak en duurzaam schilderresultaat en dat met een minimum aan arbeid. PrimePlex® is gezien deze eigenschappen een goede keuze voor duurzame buitenapplicaties zoals boeidelen en gevelpanelen.