Bouwplein CarpentierMooren » Downloadcenter

Downloadcenter

Deze downloads worden in een PDF document en in samenwerking met onze leveranciers ter beschikking gesteld. U kunt deze documentatie downloaden voor eigen gebruik.

Ons downloadcenter is nog volop ontwikkeling. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. 

ThermoGarant brochure

Maak kennis met ons assortiment thermisch gemodificeerd hout voor tuin, terras en gevel. Een milieuvriendelijk alternatief en extreem duurzaam!

Download

Keralit - gevel- en dakrandbekleding - brochure

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Deze gevelbekleding heeft zeker een positief effect op de waarde van uw huis

Download

Unipanel - Bouwpanelen - productblad

Unipanel is gemaakt van massief kunststof en is superieur aan hout. Het kan gebruikt worden op vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen. Het heeft de look en feel van hout, maar niet met de nadelige gevolgen van houttoepassingen die buiten kunnen ontstaan.
 

Download

Carpgarant Tuinhoutgids 2019

In de tuinhoutgids van CarpGarant vindt u altijd precies het product waar de tuin behoefte aan heeft. Ons assortiment is het resultaat van de constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen. Wij weten waar de Nederlandse tuin behoefte aan heeft.

Download

Monier - dakpannen en daksystemen - brochures

Monier levert naast een compleet assortiment dakpannen, afgestemd op de Nederlandse markt, ook alle daksysteemcomponenten om een dak conform Bouwbesluit af te werken.

Download

Novoferm - garage- en bedrijfsdeuren - brochures

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle Novoferm garagedeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.
 

Download

Velux - productcatalogus

Voor elk type dak, plat of hellend, is er een passende VELUX oplossing te vinden. Hiermee bedoelen we dat we voor elke keuken en leefruimte, slaapkamer en badkamer, dus vrijwel elke kamer die je kunt bedenken, een unieke daglichtoplossing kunnen bieden die zal voldoen aan de eisen van die bepaalde ruimte.

Download

Weekamp - Deuren - collectie

Weekamp inspireert! We hopen u met deze brochure te inspireren en te helpen bij het maken van de keuze van de juiste deur voor u. Wij reiken u de nieuwste modellen aan, voorzien van de nieuwste technieken en de vertrouwde Weekamp kwaliteit. Uw waarborg voor onbezorgd en inbraakveilig woonplezier. Welkom thuis!
 

Download

Sakol Grandplex - Okoume Muliplex

GrandPlex® is een watervast verlijmd door- en-door Okoumé multiplex van hoge kwaliteit en bovendien voorzien van het FSC-keurmerk. Dit maakt GrandPlex® praktisch geschikt voor iedere toepassing. Met inacht- neming van de verwerkings- voorschriften is GrandPlex een goede keuze voor duurzame buitenapplicaties zoals boeidelen en gevelpanelen.

Download