Info

Keukens- en wonen

Showroom
Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer

Telefoon: 0297 - 383 280
E-mail: info@carpentierwonen.nl
Web: www.carpentier.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij 9.00 – 17.30 uur
za 10.00 – 17.00 uur

U kunt ook een afspraak maken buiten onze openingstijden.

Lees meer
0297 - 383 280

Rober van Duijn

Manager Carpentier keukens & wonen

“Je kan niet anders, dan met veel passie en plezier werken in dit vak.

Wij werken met zulke mooie materialen en mogen mensen echt helpen. Dat
geeft zoveel positieve energie!”

Thema: keukens
Bouwplein Carpentier Mooren » Coverstory's » Thema: keukens

Thema: keukens

Een belangrijk onderdeel van de afbouw en inrichting is de keuken. Bovendien is een keuken heel bepalend voor de stijl en het comfort van een woning. Bij CarpentierMooren weten we dat keukens een professionele aanpak nodig hebben. U en uw klanten zijn dan ook van harte welkom bij ons onderdeel Carpentier Keukens & Wonen. Laat u ontzorgen door de beste kwaliteit, begeleiding en service.

Keukens voor uw project
Voor uw projecten kunnen wij u naast bouwmaterialen en ijzerwaren, ook keukens en de bijbehorende service leveren. Bij ons kan een project uit één woning bestaan, maar ook uit dertig, vijftig of meer. In alle gevallen staan wij met de juiste begeleiding voor u klaar. Ons assortiment bevat een breed aanbod kwaliteitsmerken voor elk budget. Wij beginnen met het intekenen van een basiskeuken. Vervolgens kunnen uw klanten binnen de stelpost de keuze voor een definitieve keuken maken. Dankzij ons brede aanbod is een keuken naar wens altijd te vinden. Bij grotere projecten kunnen wij bovendien voorzien in een projecthoek in onze showroom, waar de betreffende keukenopstelling te bekijken is. En omdat wij vinden dat zakendoen om vertrouwen draait, hanteren wij gunstige condities voor uw projectkeukens.

Kopersbegeleiding
Een nieuwe keuken vraagt om persoonlijke begeleiding. Wij kunnen uw klant helpen om binnen de afspraken van uw project een keuze te maken. In onze moderne showroom in Aalsmeer maken onze ervaren adviseurs graag tijd voor uw klanten. Als geen ander begrijpen we het belang van koperswensen. Wanneer bijvoorbeeld een ander blad of andere aanpassing gewenst is, dan is dit geen enkel probleem. Wij regelen het administratief zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uiteraard houden wij u op de hoogte en koppelen wij elk contactmoment met uw klant aan u terug. Wanneer wij een keuken opleveren doen wij dit in delen, eerst aan de aannemer en vervolgens aan de consument, waarbij wij de werking van de apparatuur toelichten en onderhoudsadviezen geven.

Totaalconcept
Een keuken is onderdeel van een totaalplaatje. Om een keuken perfect te laten aansluiten bij de rest van de woning, kunnen u en uw klanten bij ons ook terecht voor meubels, verlichting, vloeren en kasten. Bovendien denken onze professionele interieuradviseurs graag mee over de totale inrichting.

Meer coverstories bekijkt u hier.

Dorpshaven - Aalsmeer

  • Klant/Partner: P. Meijer Uitgeest
  • Projectomschrijving: Dorpshaven, 74 woningen, appartementencomplex en 20 waterwoningen
  • Levering door CarpentierMooren

Bekijk project