Bouwplein CarpentierMooren » Coverstory's

Coverstory’s

Thema: wind- & waterdicht

In het kader van wind- en waterdicht bouwen besteden wij speciale aandacht aan bouwfolie. Voor het reguleren van damp bij dak- en gevelconstructies zijn diverse bouwfolies beschikbaar. Om u wegwijs te maken in de keuze tussen de verschillende soorten folies hebben wij een handige foliewijzer laten ontwikkelen.

Lees meer


Thema: in en om de aanbouw

In onze vorige uitgave heeft u kunnen lezen dat een overkapping behoorlijk omvangrijk is als het om materiaalkeuze gaat. In deze uitgave gaan we een stapje verder, de aanbouw. We zien dat huiseigenaren steeds vaker kiezen voor een aanbouw of uitbouw om een leefruimte uit te breiden.

Lees meer


Thema: overkapping

Voor elk tuinproject is een goede voorbereiding noodzakelijk. Of het nu om een groot of klein project gaat, zo’n project moet natuurlijk aan alle eisen voldoen. In deze special zal met name de houten overkapping centraal staan. U kunt natuurlijk ons gehele assortiment op de website carpentiermooren.nl bekijken of kom langs bij onze specialisten voor uitgebreide informatie en advies.

Lees meer


Thema: deuren & kozijnen

Of er nu een nieuwe deur/kozijn moet komen of een bestaande deur/kozijn gerenoveerd moet worden. Er komt best wat kijken bij de aanschaf/renovatie van een deur en/of kozijn. Bij Carpentier Mooren Bouwplein kunt u terecht voor maatwerk, begeleiding, snelle levering, voldoende voorraad en het juiste advies als het om deuren en kozijnen gaat. In deze special zullen we enkele details kort toelichten. Voor uitgebreide informatie adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze specialisten.

Lees meer


Thema: wonen

Als de bouw af is, begint het allerleukste: de afbouw en de inrichting van de woning. Ook hiervoor zijn u en uw klanten bij CarpentierMooren aan het juiste adres. Naast een uitgebreid assortiment hout- en bouwmaterialen, hebben wij ook een ruim aanbod woonproducten onder de noemer Carpentier Keukens & Wonen. Ontdek het gemak van alles onder een dak!

Lees meer