Bouwplein CarpentierMooren » Coverstory's

Coverstory’s

Thema: deuren

Een deur kiezen voor een nieuwe of bestaande woning, of voor een bedrijfsgebouw vraagt om zorgvuldige voorbereiding. U bekijkt eerst goed aan welke voorwaarden uw deur moet voldoen. Volstaat een standaard model of heeft u maatwerk nodig? En wat zijn uw wensen ten aanzien van het hang-en sluitwerk? Zowel in design als in kwaliteit zijn er grote verschillen.

Lees meer


Thema: keukens

Een belangrijk onderdeel van de afbouw en inrichting is de keuken. Bovendien is een keuken heel bepalend voor de stijl en het comfort van een woning. Bij CarpentierMooren weten we dat keukens een professionele aanpak nodig hebben. U en uw klanten dan ook van harte welkom bij ons onderdeel Carpentier Keukens & Wonen. Laat u ontzorgen door de beste kwaliteit, begeleiding en service.

Lees meer


Thema: complete Tuin

De dagen worden langzamerhand steeds langer en het buitenleven begint weer op te bloeien. Een goed moment om de tuin weer eens lekker op te frissen of er zelfs iets nieuws aan toe te voegen. CarpentierMooren Bouwplein heeft een diversiteit aan tuinschermen, overkappingen, kapschuren, buitenkeukens, meubels, hekwerken, bloembakken en tuinhout, om bijna het hele jaar door te genieten van de tuin.

Lees meer


Thema: warmte- en geluidsisolatie

Nederland is steeds meer in beweging als het om verduurzaming van energie en klimaat gaat. Er zijn op zowel landelijk als Europees niveau afspraken gemaakt voor het verduurzamen van de woning- en utiliteitsbouw. Voorheen gaf de energieprestatie aan hoe energiezuinig het gebouw is. De energieprestatie wordt nu nog uitgedrukt in de energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Vanaf 1 januari 2020 wordt de EPC voor nieuwbouw, woning- en utiliteitsbouw, vervangen door BENG.

Lees meer


Thema: wind- & waterdicht

In het kader van wind- en waterdicht bouwen besteden wij speciale aandacht aan bouwfolie. Voor het reguleren van damp bij dak- en gevelconstructies zijn diverse bouwfolies beschikbaar. Om u wegwijs te maken in de keuze tussen de verschillende soorten folies hebben wij een handige foliewijzer laten ontwikkelen.

Lees meer