Bouwplein CarpentierMooren » Coverstory's

Coverstory’s

Thema: warmte- en geluidsisolatie

Nederland is steeds meer in beweging als het om verduurzaming van energie en klimaat gaat. Er zijn op zowel landelijk als Europees niveau afspraken gemaakt voor het verduurzamen van de woning- en utiliteitsbouw. Voorheen gaf de energieprestatie aan hoe energiezuinig het gebouw is. De energieprestatie wordt nu nog uitgedrukt in de energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Vanaf 1 januari 2020 wordt de EPC voor nieuwbouw, woning- en utiliteitsbouw, vervangen door BENG.

Lees meer


Thema: wind- & waterdicht

In het kader van wind- en waterdicht bouwen besteden wij speciale aandacht aan bouwfolie. Voor het reguleren van damp bij dak- en gevelconstructies zijn diverse bouwfolies beschikbaar. Om u wegwijs te maken in de keuze tussen de verschillende soorten folies hebben wij een handige foliewijzer laten ontwikkelen.

Lees meer


Thema: in en om de aanbouw

In onze vorige uitgave heeft u kunnen lezen dat een overkapping behoorlijk omvangrijk is als het om materiaalkeuze gaat. In deze uitgave gaan we een stapje verder, de aanbouw. We zien dat huiseigenaren steeds vaker kiezen voor een aanbouw of uitbouw om een leefruimte uit te breiden.

Lees meer


Thema: overkapping

Voor elk tuinproject is een goede voorbereiding noodzakelijk. Of het nu om een groot of klein project gaat, zo’n project moet natuurlijk aan alle eisen voldoen. In deze special zal met name de houten overkapping centraal staan. U kunt natuurlijk ons gehele assortiment op de website carpentiermooren.nl bekijken of kom langs bij onze specialisten voor uitgebreide informatie en advies.

Lees meer


Thema: deuren & kozijnen

Of er nu een nieuwe deur/kozijn moet komen of een bestaande deur/kozijn gerenoveerd moet worden. Er komt best wat kijken bij de aanschaf/renovatie van een deur en/of kozijn. Bij Carpentier Mooren Bouwplein kunt u terecht voor maatwerk, begeleiding, snelle levering, voldoende voorraad en het juiste advies als het om deuren en kozijnen gaat. In deze special zullen we enkele details kort toelichten. Voor uitgebreide informatie adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze specialisten.

Lees meer