Bouwplein CarpentierMooren » Nieuws

Nieuws

Nieuwe actiefolder!

15 jan 2018

Onze nieuwe actiefolder met als thema 'Met de deur in huis vallen' is vanaf maandag 15 januari beschikbaar. Verkrijgbaar bij een van onze vestigingen of bekijk alle aanbiedingen online. Inclusief interessante Deur special! Ga naar: actiefolder.

Lees meer


Nieuw: projectmontage

08 dec 2017

Maak kennis met een nieuwe dienst van Bouwplein: projectmontage. Hierbij zorgen wij dat de door ons geleverde materialen, zoals gevelbekleding, ook vakkundig gemonteerd worden. Inzetbaar voor uw grote en middelgrote projecten.

Lees meer


STENI gevelplaten

01 dec 2017

Bouwplein is uw gevelspecialist met een uitgebreid assortiment, bijbehorende kennis en montagemogelijkheden. Nieuw in ons assortiment zijn de unieke gevelplaten van STENI.

Lees meer


Bouw.coach oktober 2017

24 okt 2017

De Bouw.coach is een uitgave van de Sakol groep met het laatste nieuws binnen de bouwsector en de belangrijkste ontwikkelingen uitgelicht.

Lees meer


Vacatures

19 okt 2017

Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures. Op dit moment zijn wij op zoek naar een Junior medewerker binnendienst voor Probin Aalsmeer. Ben of ken jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder!

Lees meer


Nieuwe eisen rolsteigers vanaf 1 januari 2018

21 jul 2017

Per 1 januari 2018 gelden nieuwe regels voor de opbouw van een rolsteiger. Vanaf die datum is het verplicht om altijd rondom een leuning te hebben bij betreding van een platform.
 

Lees meer


CarpGarant website

18 mei 2017

Bekijk ons assortiment CarpGarant tuinhout voortaan ook op de geheel vernieuwde website www.carpgarant.nl! Vol met inspiratie en informatie om u een nog beter beeld te geven van onze veelzijdige collectie.

Lees meer


CarpGarant tuinhoutgids 2017

21 feb 2017

De CarpGarant tuinhoutgids 2017 is beschikbaar! CarpGarant is ons ruime assortiment tuinhoutproducten van hoge kwaliteit. Ontdek ons assortiment schermen, deuren, tuinmeubelen, bloembakken en meer.

Lees meer


Roto dakvensters; nieuw in ons assortiment

14 feb 2017

Naast Roto vlizotrappen hebben wij nu ook Roto dakvensters in ons assortiment. De RotoQ4 dakvensters onderscheiden zich door montagevriendelijkheid dankzij een uniek clicksysteem.

Lees meer


Tuinhout

12 jan 2017

Wist u dat u als hovenier of waterwerker bij ons ook aan het juiste adres bent? Wij hebben een ruim assortiment tuin-, hout- en beschoeiingsproducten voor de professional.

Lees meer