Bouwplein CarpentierMooren » Coverstory's

Coverstory’s

Thema: deuren & kozijnen

Of er nu een nieuwe deur/kozijn moet komen of een bestaande deur/kozijn gerenoveerd moet worden. Er komt best wat kijken bij de aanschaf/renovatie van een deur en/of kozijn. Bij Carpentier Mooren Bouwplein kunt u terecht voor maatwerk, begeleiding, snelle levering, voldoende voorraad en het juiste advies als het om deuren en kozijnen gaat. In deze special zullen we enkele details kort toelichten. Voor uitgebreide informatie adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze specialisten.

Lees meer


Thema: wonen

Als de bouw af is, begint het allerleukste: de afbouw en de inrichting van de woning. Ook hiervoor zijn u en uw klanten bij CarpentierMooren aan het juiste adres. Naast een uitgebreid assortiment hout- en bouwmaterialen, hebben wij ook een ruim aanbod woonproducten onder de noemer Carpentier Keukens & Wonen. Ontdek het gemak van alles onder een dak!

Lees meer


Thema: zolderverbouwing onder de loep

De zolder is vaak een ‘vergeten’ inefficiënte ruimte die niet optimaal wordt benut. De zolder wordt vaak gebruikt als bergruimte vanwege de afmeting en indeling. Door de zolderruimte te voorzien van juiste isolatie, afwerking en ventilatie kan deze worden gebruikt als een extra comfortabele leef/gebruiksruimte.

Lees meer


Thema: dakpannen

Een dakpan is een dakbedekking van gebakken klei of gevormde beton die geschikt is om op een hellend dak te worden toegepast. Dakpannen kunnen ook verticaal worden verwerkt, dan vormt de verankering een essentieel onderdeel.

Lees meer


Thema: tuinhout

Tuinhout is een mooi ogende aanvulling voor een tuin, patio of balkon. Het geeft een natuurlijke uitstraling en is ook erg praktisch en duurzaam in gebruik. Er zijn verschillende soorten hout die geschikt zijn om buiten te gebruiken, ieder met zijn specifieke eigenschappen.

Lees meer